Vélemények

Az alábbiakban anonim véleményeket, ajánlókat olvashat, amelyeket rólam és pszichológusként végzett munkámról írtak kedves klienseim:

cropped-0002_layer-69.png

“Az egyik legjobb döntésem volt, hogy elővettem a bátorságom és felvettem Emőkevel a kapcsolatot. Akkoriban krónius egészségi problemákkal küzdöttem, ami lekorlátozta a mozgásom és a lakásbol való komozdulást. 
Miután a közvetlen problémát (“tűzoltás”) megoldottuk és az egészségem helyrejött, a családommal való kapcsolatot kezdtük rendbetetenni, hogy egészségesebb viszonyba kerüljek velük.  A változás fájdalmas volt mindket részről, de mára már ez teljesen átfordult egy pozitiv es kiegyensúlyozott kapcsolattá. 
 
Nagyon jó volt együtt dolgozni. Több, mint egy éve fejeztük be a közös munkát. Mindig türelmesen meghallgatta a problémaimat, és a megfelelő oldalról adott egy kis lökest, hogy aztán saját magam tegyem rendbe a dolgaim. Emőke nem csak “akkor es ott” segitett egy adott szituácót megoldani, hanem ebből a távlatbol már látom változást a saját hozzállásomban és sikeresen tudom alkalmazni a tanultakat egyedül is.
 
A hozzáállasa, és szakmai felkészültsege páratlan, teljes szívből ajánlom bárkinek, aki nyitott arra, hogy kezébe vegye a problémáit.” B.CS
cropped-0002_layer-69.png

“Emőke plakátját egy táncteremben találtam, épp akkor, amikor úgy éreztem, szükségem van ilyen jellegű segítségre, vagy csak valakire, akivel ki lehet beszélni azt az iszonyú mennyiségű stresszt, aminek ki voltam téve. Plusz benne voltunk a babaprojektben, ami frusztrálóan lassan haladt… Emőke alkalomról alkalomra figyelmesen és türelmesen hallgatta, amiket ki kellett adnom magamból, akkor is, ha tudtam, hogy újra és újra ugyanazt mondom el. Végül most kicsi lányomat a karomban tartva, fél kézzel gépelem ezeket a sorokat, és azt hiszem, hogy Emőkének igen komoly szerepe van abban, hogy most itt tarthatunk. Emberi és szakmai kvalitásai alapján szívesen ajánlom bárkinek, akinek “mondanivalója” van.” T.J.

cropped-0002_layer-69.png

“Visszatekintve a közös munkánkra, az ülések során egyfajta személyiségfejlődésen mentem keresztül. Realizálódott az énképem, tisztázódtak az énhatáraim, helyére került az önbizalmam, abszolút pozitív irányba mozdult el az életem. Emőke végig mellettem állt, és soha nem engedte el a kezem, biztos pontot nyújtott a bizonytalanban. Nagyon nehéz helyzetben voltam, amikor hozzá jártam, de a konzultációk segítségével sikerült megküzdenem a gondjaimmal. Köszönöm!” V.B.

cropped-0002_layer-69.png

“Emőkét először a tánc által ismertem meg, a későbbiekben pedig segítséget kértem Tőle, amikor több probléma feltornyosult az életemben. Rendkívül segítőkész, figyelmes, nyitott és érdeklődő, így magam is, aki igen zárkózott vagyok, könnyen megnyíltam neki és osztottam meg vele a gondjaimat. Emőke a találkozásunk alatt is nyugodt magabiztossággal vezette a konzultációt és egyértelművé vált számomra, hogy egyfajta erős hivatástudattal koncentrál a munkájára.” P.R.

cropped-0002_layer-69.png

“Emőkét ajánlotta egy ismerősöm, amikor rossz passzban voltam. Beszélgetéseink során elmondtam neki, hogy lelki és idegi állapotváltozásaimtól sokat szenvedek. A konzultációk segítettek kérdéseimre saját magamtól megkapni a választ, hirtelen hangulatváltozásaimat kordában tartani és lelkem békéjét megtalálni.” T.Gy.

cropped-0002_layer-69.png

“Emőkét nagyon jó és erős léleknek ismertem meg. Akkor fordultam hozzá, amikor úgy éreztem, kezd kicsúszni a lábam alól a talaj, nem úgy élek, ahogy szeretnék, hiába küzdök új és új módon ugyanazokkal a problémákkal. A vele való közös munka során új megvilágításba kerülnek dolgok, kapaszkodókat találok, és megerősítést kapok. A nehézségek nem egy csapásra hárulnak el, de egy részük jelentőségét veszti, másokkal szemben pedig hatékonyabb megküzdési starégiákat tanulok, közelebb kerülök ahhoz, hogy a saját utamat járjam. Köszönet a segítségért!” B.C.

cropped-0002_layer-69.png

„Emőkét a legjobb barátnőm ajánlotta, amikor úgy éreztem, hogy mindenképpen szükségem lenne egy külső, objektív értékítélettel rendelkező szemlélőre, esetleg profi segítőre az életemben. A közös munka során több olyan gócpontot is sikerült feltérképezni és „megdolgozni”, melyek áthághatatlannak tűnő akadályként tornyosultak elém. Emőke odaadó és profi  figyelme folyamatosan segítette az önmagammal folytatott munkámat is.”  Sch. K.

cropped-0002_layer-69.png

“Ma még csak tükörben, homályosan látunk…”

Pál apostol első levele a korinthusiakhoz

“A TÜKÖR volt nekem Emőke.

A tükör, amiről a mindent elhomályosító, érzelmi lerakódások a közös munka során idővel lekoptak, s a rezzenéstelen forrásvíz tisztaságával tükrözte vissza nekem önnönmagamat. Megrázó, ugyanakkor felemelő élmény volt!” T.J.

cropped-0002_layer-69.png

“Emőkére akkor bukkantam rá a neten, amikor egy súlyos autóbaleset után négy fal között lábadoztam, és úgy éreztem professzionális segítségre van szükségem. Minden egyes konzultáció újabb és újabb motivációt, életerőt és kitartást adott nekem a nehéz időszakban. Segítségével kezdett kirajzolódni az újjászületett életem körvonala, és sok dologra rávilágított, ami felett azelőtt elmentem. Csak köszönettel tartozom.” S.K

cropped-0002_layer-69.png